Харчування. Food. Preparation of food. Тема. ЗДОРОВ’Я. Англійська мова: 3-тя чверть, 7 клас

Для якісного користування електронними освітніми ресурсами і навчальними тестами рекомендуємо встановити наступне безкоштовне програмне забезпечення. Завантажити тут...
Тема. ЗДОРОВ’Я

До уваги! Допоміжні файли конкурсної роботи розміщуються в правому стовпчику таблиці в клітинках, які позначені кольором, та відкриваються для перегляду в новому вікні. Кількість допоміжних файлів, яка необхідна та достатня для висвітлення роботи, визначається автором.

Тема

Харчування

Конкурсна робота

Lesson 2. Food. Preparation of food

Розділ 1. Постановка завдань для учня.

- to introduce new words and practice their usage;

- to improve listening skills;

- to improve speaking skills.

Розділ 2. Aктуалізація:

2. Warming -up 

Task 1 Odd one out.

Task 2 If it is possible, make the plural of the following nouns: 

2-1. Допоміжний файл:

2. Warming -up .doc

Розділ 3. Перевірка домашнього завдання:

3. Checking of the homework

Task Tell about your eating habits. Use the following prompts:

3-1. Допоміжний файл:

Checking of the homework.doc

Розділ 4. Пояснення нового матеріалу:

4. Introducing of the new words

4-1. Допоміжний файл:

Introducing of the new words .ppt

Розділ 5. Закріплення нового матеріалу:

5 . Pre-listening tasks

5-1. Допоміжний файл:

Pre-listening task.doc

Розділ 6. Формування навичок практичного використання:

6. While-listening tasks

6-1. Допоміжний файл:

While-listening tasks.doc

6-2. Допоміжний файл:

23 - Track 23.mp3 

Розділ 7. Додаткові елементи (кросворд, гра, тощо):

7. Extra Task

7-1. Допоміжний файл:

Tapescript.doc 

Розділ 8. Контроль засвоєння матеріалу:

8. After-listening task: Write the recipe of your favourite dish.

9. Методичні рекомендації:

 

10. Пояснення щодо програмного забезпечення:

 

11. Список джерел, які використані:

 

12. Автор

Білоус Галина Григорівна

13. Посада

вчитель англійської мови

14. Освітня установа

Тернопільська загальноосвітня школа  I - IIIступенів № 11

Повернутися до розділу Публікація

Повернутися на головну сторінку